Website Ontwikkeling | Grafisch Design | IT Ondersteuning

TECHMAUS is geboren vanuit een passie voor techniek en diezelfde passie steek ik nu in alle projecten waaraan ik werk. Een project is pas af zodra u, en ikzelf 101% achter het product staan.

TECHMAUS heb ik, Maurits Misana, in 2014 opgericht vanuit een passie voor techniek. Die passie was, en is, heel breed en nog altijd aanwezig. Van het uit elkaar halen van computers, tot het bouwen van werktuigen.
Met TECHMAUS wil ik de skills die ik mijzelf de afgelopen jaren heb aangeleerd, nuttig gebruiken. Zo leer ik elke dag weer nieuwe dingen en kunt u genieten van mooie producten, waar gegarandeerd met volle passie aan gewerkt is.

Website Ontwikkeling, Beheer & Onderhoud
Wat websites betreft: The Sky is the Limit. Zelf houd ik liever van eenvoud, een strak design, weinig poespas. Begrijp me niet verkeerd, eenvoud is niet gelijk aan eenvoudig. Het is juist de kunst om een site zo te maken, dat de gebruiker direct kan vinden wat hij wil en niet vastloopt in allerlei vage menu’s en handelingen, functioneel dus. Juist die gebruiksvriendelijkheid zorgt ervoor dat een website opvalt, een goed doordachte interface maakt een sterke website. Dat zorgt er ook voor dat ik soms uren bezig kan zijn aan een onderdeel, voor mijn intuïtie zegt: ‘ja, nu klopt het’.

Geheel vrijblijvend kijken we samen naar uw wensen, wat heeft u nodig en wat voor oplossing past daarbij? Bij alles stappen in het proces staan we even stil en u krijgt alle ruimte voor vragen en eigen inbreng. Gedurende het ontwerp, de ontwikkeling, maar zeker ook tot vér na de realisatie blijven we in goed contact staan, want een website is een dynamisch geheel.
Neemt u vooral eens contact op om vrijblijvend te sparren of meer informatie te krijgen. En wat betreft de mythe dat een website vele duizenden euro’s moet kosten? Bij mij zeker niet, al vanaf een paar honderd euro is The Sky bereikt.

Grafisch Design
Of het nu gaat om logo’s, huisstijlen of drukwerk ontwerpen, foto & video manipulatie en bewerking of iets heel anders, de afgelopen jaren heb ik genoeg projecten voorbij zien komen. Ook hierbij geldt weer de kracht van de eenvoud.

Neemt u vooral eens contact op om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken.

IT Ondersteuning
Vooral consumenten en kleine bedrijven heb ik de afgelopen jaren geholpen bij de aanschaf van nieuwe apparatuur. Van smartphones en tablets, tot wifi-netwerken of hosting voor websites. Met mijn technische blik kijk ik met u mee en mijn netwerk aan contacten laat ik u graag adviseren over de voor uw beste keuze.
Daarnaast biedt TECHMAUS ondersteuning op IT gebied. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan een computer waarop u graag speciale software geïnstalleerd wilt hebben of het instellen van een NAS server bij bedrijven.

^